Blanne Feest belooft weer een onvergetelijk weekend te worden. Al de gebruikelijke ingrediënten staan op het programma: kinderanimatie voor alle leeftijden, spetterende livemuziek en hopen lekkers om te eten en te drinken. Het is de 5e editie dus doen we hier en daar iets speciaals. 

Enkele hoogtepunten van onze tweedaagse: 

– Onze muzikale headliner voor zaterdag 25 mei is niemand minder dan …. DCLIVE formerly known as Daylight Comes. Ze zijn oudgedienden van menig dorpsfeest uit de streek en een garantie op sfeer. Voor één keer niet in de AB of op de Gentse Feesten, maar in uw dorp. Kom alvast in de sfeer via hun website

– Op vrijdagavond doen we, in plaats van onze rustige after-work inkomer, een heuse zangstonde. BLANNE ZINGT is exact wat je denkt dat het is. Ko’Ma, een Bierbeeks koor begeleidt uw gezang en samen brullen we Blanne naar hogere sferen. De teksten worden uitgedeeld en uw kelen zijn best gesmeerd voor dit unieke event. Het repertoire zal hedendaags en gevarieerd zijn. We voorzien een uur of 2 van het betere zangwerk. Afspraak op vrijdag 24 mei zo rond 20u. 

– De afsluiter dit jaar is DJ Bokke. Hij draait de plaatjes aan elkaar op ons podium op zaterdagavond, tot in de vroege uurtjes. Bokke is een ancien van het lokale nachtleven en een garantie op sfeer. Tijdens zijn sessie op de après ski fuif in de Deugniet werd het kot daar afgebroken. 

– We openen onze zaterdag met lokaal muzikaal geweld van Mixed Waste. Geen Trash metal zoals hun naam misschien zou doen vermoeden, maar ze omschrijven hun muziek zelf als alternatieve rock met opvallende invloeden van pop, jazz en punk. Kom ze ontdekken bij valavond op zaterdag 25 mei. 

The 925 is meer dan een inleiding voor DC Live. Ze brengen naar eigen zeggen ‘kick-ass rock’n roll’. Verwacht een portie stevige gitaren om je avond op gang te trekken. Ze speelden al in de AB en in de Vooruit, maar op 25.mei komen ze naar Blanden. 

Je krijgt hieronder enkele sfeerbeelden te zien. In onze gallerij ziet u een grotere selectie foto’s van Blanne Feest 2023 en van eerdere events. 

PS: Helpende handen hebben we nooit genoeg. Wil je graag een steentje bijdragen, contacteer ons dan hier