't VALKSKE

Met Viva Blanne willen we tonen dat Blanden niet zomaar een slapend doorgangsdorp is, maar dat ons dorp bruist. Wat is er Belgischer dan een eigen bier? We schonken ons blond bier ’t Valkske voor het eerst op Blanne Feest 2022 en het viel in de smaak.

Deze licht sprankelende blonde schone heeft voldoende karakter om zich te onderscheiden van pilsbieren maar is slechts 6.2°. Zo kan je je dorst lessen maar blijf je scherp als een torenvalk na enkele degustaties.

Zoals de torenvalk die over onze bossen en velden waakt, is ’t Valkske elegant, eigenzinnig en fier. Bestel je doos via onze webshop of kom een Valkske proeven op één van onze volgende evenementen. 

Wegens succes lieten we een tweede versie van ’t Valkske maken in de herfst van 2022. Even lekker, maar iets bruisender, naar analogie met ons dorp.  Voor de eindejaarsfeesten verkopen we die per 4 (voor €8) in een kadoverpakking. Je kan ze ook nog steeds per doos van 24 kopen. Ga naar de webshop en verzeker je van je voorraad. Verras je naasten met een dorstlessend product van eigen streek!

We leveren alles wat voor 22/12 besteld wordt in Blanden, Haasrode, Vaalbeek, Oud-Heverlee, Sint-Joris-Weert, Heverlee en Bierbeek. Levering valt in de week van 19 december en ten laatste op 22/12. 

Op 22/12 is er ook een afhaalmoment in Blanden. Van 19-21u kan je je bestelling afhalen aan de pastorij in Blanden. 

EXCLUSIEF

BESTEL HIER JE VALKSKE

€ 8 / 4 flesjes (33cl)
€ 42 / 24 flesjes (33cl)
We brengen ze rond in groot Oud-Heverlee, Heverlee en Bierbeek. Afhaalmoment op 22/12 in Blanden
WEBSHOP