VERENIGINGEN

Blanne feest krijgt elk jaar de steun van enkele verenigingen om ons event nog meer kleur te geven. Mede dankzij hun inzet kunnen we nog meer animatie voor volwassenen en kinderen aanbieden. En we schakelen hen graag in om jullie knorrende magen mee te vullen. Samen maken we van Blanne Feest een inclusief dorpsfeest.

Bedankt daarvoor!

Gezinsbond

De gezinsbond verzorgt op Blanne feest mee de kinderanimatie. Zo zorgen ze dit jaar voor leuke activiteiten voor de jongsten. 

Ook doorheen het jaar zijn ze actief in Blanden, Haasrode en Vaalbeek met onder andere een paaszoektocht, tweedehandsbeurs en veel meer. Neem zeker eens een kijkje op hun website. 

FERM

Appelbabbel is een initiatief van het vrouwennetwerk Ferm Vlaanderen om bij een appel(gebak) even tijd te nemen voor elkaar.  Ferm Meerdaal (de nieuwe naam voor KVLV Blanden, Haasrode, Oud-Heverlee) organiseert haar  “Appelbabbelfeest” op zaterdag 6 mei tijdens het dorpsfeest van Viva Blanne. De leden zorgen voor gebak en appels van de fruitboer.

 Je bent welkom in de tuin van de pastorie voor een gezellige babbel bij een appel(gebak) van 14.00 u tot 16.00 u 

Kijk zeker eens op onze website voor andere activiteiten die we organiseren. 

Iedereen wind in de haren vzw

Wind in de haren vzw wil op een duurzame, verbindende en simpele manier minder mobiele mensen in Oud-Heverlee en deelgemeenten extra mobiliteit aanbieden. Dit doen ze op de zogenaamde riksja’s
Ritten kunnen functioneel (bv naar de bakker) of recreatief (bv naar de torenvalk) zijn. Wij geloven dat die fietsmobiliteit het fysiek en mentaal welzijn van de passagiers een boost zal geven. 

Volley Haasrode Leuven

Volley Haasrode Leuven is de grootste volleybalclub van Vlaams-Brabant die elk jaar dankzij vele vrijwilligers en gemotiveerde trainers en coaches een mooie jeugdopleiding voorziet voor tal van jonge spelers en speelsters. Spelplezier en opleiding gaan bij ons hand in hand, terwijl we ook niet stilzitten om te investeren in een warme en hechte clubsfeer. Zo kan je ons ook actief weten bezig zijn met onder meer een jaarlijkse clubquiz, een Kerstmarkt en uiteraard op Blanne Feest met onze hamburgers!

De opbrengst van deze hamburgers gaat integraal naar opleidingsmateriaal voor onze jeugd en het jaarlijkse summum van volleybal: ons zomerkamp. Wil je weten waar volleybal leeft? Kom dan zeker eens langs op Blanne Feest of kom op voorhand al eens op een training testen met jouw vriendjes en vriendinnetjes (vooral voor jongeren van 2012 en jonger hebben we nog veel plaats!).

WTC de Berggeiten

WTC de Berggeiten is een klein, bescheiden, maar sterk groeiend clubje wielervrienden voor wie de sport belangrijk is, maar bij wie vriendschap, plezier en bevoorrading zeker een even grote rol spelen!

Alle info vind je op hun website