VERENIGINGEN

Blanne feest krijgt elk jaar de steun van enkele verenigingen om ons event nog meer kleur te geven. Mede dankzij hun inzet kunnen we nog meer animatie voor volwassenen en kinderen aanbieden.

Bedankt daarvoor!

Gezinsbond

De gezinsbond verzorgt op Blanne feest mee de kinderanimatie. Zo zorgen ze dit jaar voor….

Ook doorheen het jaar zijn ze actief in Blanden, Haasrode en Vaalbeek met onder andere een paaszoektocht, tweedehandsbeurs en veel meer. Neem zeker eens een kijkje op hun website. 

FERM

Appelbabbel is een initiatief van het vrouwennetwerk Ferm Vlaanderen om bij een appel(gebak) even tijd te nemen voor elkaar.  Ferm Meerdaal (de nieuwe naam voor KVLV Blanden, Haasrode, Oud-Heverlee) organiseert haar “Appelbabbelfeest” op zaterdag 6 mei tijdens het dorpsfeest van Viva Blanne. De leden zorgen voor gebak en appels van de fruitboer.

 Je bent welkom in de tuin van de pastorie voor een gezellige babbel bij een appel(gebak) van 14.00 u tot 16.00 u  

Kijk zeker eens op onze website voor andere activiteiten die we organiseren. 

Iedereen wind in de haren vzw

Wind in de haren vzw wil op een duurzame, verbindende en simpele manier minder mobiele mensen in Oud-Heverlee en deelgemeenten extra mobiliteit aanbieden. Dit doen ze op de zogenaamde riksja’s. 
Ritten kunnen functioneel (bv naar de bakker) of recreatief (bv naar de torenvalk) zijn. Wij geloven dat die fietsmobiliteit het fysiek en mentaal welzijn van de passagiers een boost zal geven.